€28,04 €28,04

Mavala Mavamed Antifungal Nail 5ml

Mavala Mavamed Antifungal Nail 5ml ΔΙΑΛΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΝΥΧΟΜΥΚΗΤΙΑΣΗΣ Με πινελάκι εφαρμογής
ID Προϊόντος: 35392
Κωδικός προϊόντος: 7618900970014
Χρόνος παράδοσης: Άμεσα διαθέσιμο
Βοήθεια για τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210 96 00 276

Το προϊόν αυτό περιέχει τα ακόλουθα δραστικά συστατικά: Έλαιο τεϊόδεντρου, ουρία και λακτικό οξύ. Γενικές Συμβουλές - Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν την χρήση του MAVAMED ΔΙΑΛΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΝΥΧΟΜΥΚΗΤΙΑΣΗΣ, ακόμα και αν έχετε χρησιμοποιήσει αυτό το ιατροτεχνολογικό βοήθημα κατά το παρελθόν. Οι πληροφορίες ενδέχεται να έχουν επικαιροποιηθεί, σύμφωνα με νέα δεδομένα και έρευνες από την τελευταία φορά που το χρησιμοποιήσατε.

Αυτό το ιατροτεχνολογικό προϊόν μπορεί να αγοραστεί χωρίς ιατρική συνταγή. Παρ’ όλα αυτά το MAVAMED ΔΙΑΛΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΝΥΧΟΜΥΚΗΤΙΑΣΗΣ πρέπει να χρησιμοποιείται με μεγάλη προσοχή έτσι ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φυλάξτε αυτές τις οδηγίες σε περίπτωση που χρειαστεί να τις συμβουλευτείτε εκ νέου.

Συμπτώματα - Η Ονυχομυκητίαση είναι μόλυνση του νυχιού που προκαλείται από μικροσκοπικούς μύκητες. Ευδοκιμούν σε ζεστά, σκοτεινά και υγρά σημεία (όπως τα παπούτσια) και τρέφονται με την κερατίνη, το βασικό συστατικό του νυχιού. Τα συμπτώματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίπτωση: μπορεί να αλλοιωθεί το χρώμα του νυχιού (άσπρισμα, κιτρίνισμα,...), μπορεί να γίνει πιο παχύ, να γίνει εύθραυστο ή να ξεφλουδίζει. Μετάδοση - Η μόλυνση αυτή είναι μεταδοτική και υπό ορισμένες συνθήκες αυξάνεται ο κίνδυνος μόλυνσης: Ταλαιπωρημένα νύχια, υπερβολική εφίδρωση, διαβήτης, κακή κυκλοφορία του αίματος, συγκεκριμένα σπορ όπως κολύμβηση, τζούντο, τρέξιμο κλπ.

Πρόληψη - Υπάρχουν ορισμένα μέτρα πρόληψης που μπορούν να ληφθούν προκειμένου να αποφευχθεί η μόλυνση από μύκητες: παπούτσια με καλό αερισμό, προτίμηση σε κάλτσες από μαλλί ή βαμβάκι για αποφυγή της υγρασίας, καλό στέγνωμα των ποδιών μετά το ντους, τα αθλήματα ή την κολύμβηση, η χρήση σανδαλιών σε δημόσιους υγρούς χώρους όπως οι πισίνες και η αποφυγή χρήσης των υποδημάτων άλλων προσώπων.

Τρόπος λειτουργίας - Το MAVAMED ΔΙΑΛΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΝΥΧΟΜΗΚΥΤΙΑΣΗΣ είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν που αντιμετωπίζει τις μολύνσεις των νυχιών από μύκητες (Ονυχομυκητίαση). Το σύμπλεγμα “Instant Killer” (σκοτώνει ακαριαία τον μύκητα) που περιέχεται στο προϊόν σταματάει μέσα σε λίγα δευτερό- λεπτα την εξέλιξη του μύκητα, αποτρέποντας έτσι την εξά- πλωση του στα άλλα νύχια και στο βουρτσάκι.

Αποτελείται:
• Έλαιο τεϊόδεντρου για το οποίο μελέτες έχουν δείξει ότι ανακόπτει την ανάπτυξη των νηματίων του μύκητα
• Μείγμα αιθέριων ελαίων (λεβάντας και ευκάλυπτου) και λακτικού οξέος, το οποίο δημιουργεί όξινο περιβάλλον στο νύχι που είναι μη ευνοϊκό για την ανάπτυξη μυκήτων
• Ουρία που διευκολύνει την διείσδυση των ενεργών συστατικών βαθιά στην πλάκα του νυχιού. Επίσης δρα ως φυσικός φραγμός που αποτρέπει την εξάπλωση της μυκητίασης. Το προϊόν αυτό προορίζεται μόνο για εξωτερική χρήση και για χρήση επί της πλάκας των νυχιών.

Τρόπος Χρήσης - Πριν την χρήση πλύνετε καλά την μολυσμένη περιοχή με νερό και σαπούνι και στεγνώστε σχολαστικά. Εφαρμόστε με το πινέλο το προϊόν δύο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ) και θα σχηματιστεί διαφανές φιλμ στο μολυσμένο νύχι. Αφήστε να στεγνώσει φυσικά για λίγη ώρα. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τοποθετήστε τσιρότο πάνω από το νύχι που έγινε η εφαρμογή πριν φορέσετε κάλτσες ή παπούτσια. Είναι σημαντικό να συνεχιστεί η χρήση του MAVAMED ΔΙΑΛΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΝΥΧΟΜΗΚΥΤΙΑΣΗΣ μέχρι την πλήρη εξάλειψη της μόλυνσης και μέχρι την ανάπτυξη υγιούς νυχιού. Μπορεί να χρειαστούν αρκετοί μήνες. Αν δεν παρατηρήσετε καμία βελτίωση μετά από χρήση 3 μηνών, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Αντενδείξεις - Μη χρησιμοποιείτε το MAVAMED στις παρα- κάτω περιπτώσεις:
• Υπερευαισθησία σε ένα ή περισσότερα από τα συστατικά
• Αν έχετε αμφιβολία σχετικά με την χρήση του MAVAMED

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Quick View
-35%
Εικόνα της Dr Tolonen's Protexin E-Epa, 60 Κάψουλες

Dr Tolonen's Protexin E-Epa, 60 Κάψουλες

Αποτελεί μια μοναδική σύνθεση, η οποία είναι 4 φορές πιο περιεκτική σε EPA σε σχέση με τα κοινά ιχθυέλαια που χρησιμοποιούνται στα συμπληρώματα.

€25,95 €16,87
Quick View
-45%
Εικόνα της Korres Volcanic Minerals Twist Eyeshadow 1.4gr, 72 Metallic Lilac

Korres Volcanic Minerals Twist Eyeshadow 1.4gr, 72 Metallic Lilac

Κρεμώδης σκιά ματιών για εντυπωσιακό, φωτεινό χρώμα που διαρκεί 24 ώρες.

€10,90 €5,99