€31,92 €23,30 €23,30

Enzymedica Digest Spectrum 30 Κάψουλες

Το Digest Spectrum δεν περιέχει καλαμπόκι, ρύζι, σόγια, πατάτες, γλουτένη, καζεΐνη ή ζάχαρη, αποτελώντας έτσι την ιδανική επιλογή για παιδιά και ενήλικες με πολλές διατροφικές ευαισθησίες.
ID Προϊόντος: 2713
Κωδικός προϊόντος: 0670480291702
Χρόνος παράδοσης: Άμεσα διαθέσιμο
Βοήθεια για τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210 96 00 276
Το Digest Spectrum δεν περιέχει καλαμπόκι, ρύζι, σόγια, πατάτες, γλουτένη, καζεΐνη ή ζάχαρη, αποτελώντας έτσι την ιδανική επιλογή για παιδιά και ενήλικες με πολλές διατροφικές ευαισθησίες.
  • Για την πέψη γλουτένης, φαινόλης, λακτόζης και καζεΐνης • Πέψη ολόκληρου γεύματος
  • ∆όση μίας μόνο κάψουλας
Πλήρης στήριξη για τις ευαισθησίες σε τροφές.

Η ευαισθησία και η δυσανεξία σε τροφές είναι συνηθισμένες. Ακόμη και τα άτομα που ακολουθούν υγιεινή διατροφή αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην πέψη από καιρό σε καιρό. Οι τροφές που περιέχουν γλουτένη, καζεΐνη, λακτόζη γαλακτοκομικών και φαινόλες είναι συχνές αιτίες τόσο για ενήλικες όσο και παιδιά. Το Digest SpectrumTM προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη, για τα άτομα με πολλαπλές ευαισθησίες, σε μία μόνο κάψουλα.
 
Το πρόβλημα
 
Η ευαισθησία (ή δυσανεξία) σε τροφές είναι μια ανεπιθύμητη αντίδραση, ορισμένες φορές καθυστερημένη, σε μία τροφή ή μία ένωση που βρίσκεται σε τροφές, η οποία είναι συχνά το αποτέλεσμα της ανεπάρκειας ενός ενζύμου. Η έλλειψη ενζύμων δεν εμποδίζει μόνο την πλήρη πέψη των συγκεκριμένων ενώσεων που βρίσκονται συνήθως σε ομάδες τροφών, αλλά έχει και ως αποτέλεσμα τα συμπτώματα που σχετίζονται με την τροφική δυσανεξία. Η έλλειψη των απαραίτητων ενζύμων για την πέψη συμβάλλει, επίσης, στην ανικανότητα να αφομοιώσουμε σωστά τα θρεπτικά συστατικά σε αυτές τις ομάδες τροφίμων.
 
Τα συμπτώματα της τροφικής δυσανεξίας συνήθως επηρεάζουν τη γαστρεντερική και την αναπνευστική οδό και το δέρμα. Τα συμπτώματα που παρατηρήθηκαν πιο συχνά με την τροφική δυσανεξία είναι ναυτία, δυσκοιλιότητα, αέρια, διάρροια, δερματικό εξάνθημα ή κνίδωση, παραγωγή βλέννας, συμφόρηση και βήχας.
 
Τα ένζυμα παρέχουν στήριξη
 
Το σώμα μας χρησιμοποιεί τα ένζυμα για την ενίσχυση της πέψης και για να μετατρέψει τις τροφές που τρώμε σε ενέργεια. Παραγόμενα μέσα στον πεπτικό σωλήνα και διαθέσιμα από ωμές τροφές και συμπληρώματα, αυτά τα ένζυμα περιλαμβάνουν: αμυλάση για τους υδατάνθρακες, λιπάση για τα λίπη, πρωτεάση για τις πρωτεΐνες, και κυτταρινάση για την παραγωγή ινών. Σαν μικροσκοπικά ψαλίδια, τα ένζυμα βοηθούν στην διάσπαση των τροφών που τρώμε, αφήνοντας σωματίδια αρκετά μικρά ώστε να θρέψουν τα κύτταρα μετά την είσοδό τους στην κυκλοφορία του αίματος. Εκτός από τη βοήθεια της πέψης, ορισμένα ένζυμα παρέχουν πρόσθετη στήριξη στον οργανισμό με την αποβολή βλαβερών τοξινών και υποπροϊόντων.
 
Το Digest Spectrum συνδυάζει πολλαπλά στελέχη αμυλάσης, πρωτεάσης, λιπάσης και κυτταρινάσης με εξειδικευμένα ένζυμα για την πέψη της γλουτένης, της φαινόλης, των γαλακτοκομικών και της καζεΐνης έτσι ώστε να παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για παιδιά και ενήλικες που αντιμετωπίζουν αρκετές ευαισθησίες σε τροφές.
 
Χρήση σε συνδυασμό με ειδικές δίαιτες
 
Η μείωση ή η κατάργηση των τροφών που προκαλούν πεπτικά προβλήματα είναι ένα βασικό μέρος της αντιμετώπισης της δυσανεξίας σε τροφές. Ενώ οι ειδικές δίαιτες είναι χρήσιμες για όσους έχουν πρόβλημα με την πέψη, η τροπο- ποίηση της διατροφής σε συνδυασμό με την πρόσληψη ενζύμων παρέχει ψυχική ηρεμία και πλήρους φάσματος υποστήριξη του πεπτικού
 
Το Digest Spectrum δεν περιέχει καλαμπόκι, ρύζι, σόγια, πατάτες, γλουτένη, καζεΐνη ή ζάχαρη, αποτελώντας έτσι την ιδανική επιλογή για παιδιά και ενήλικες με πολλές διατροφικές ευαισθησίες.
  • Για την πέψη γλουτένης, φαινόλης, λακτόζης και καζεΐνης
  • Πέψη ολόκληρου γεύματος
  • ∆όση μίας μόνο κάψουλας

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Quick View
-5%
Εικόνα της Ενεργειακές Βάφλες GU – GU Energy Waffles “Stroopwafel” Caramel Coffee, 32γρ

Ενεργειακές Βάφλες GU – GU Energy Waffles “Stroopwafel” Caramel Coffee, 32γρ

Οι Ενεργειακές Βάφλες GU έχουν δημιουργηθεί για χρήση πριν, αλλά και κατά την διάρκεια της προπόνησης ή του αγώνα.

€2,50 €2,38
Quick View
-32%
Εικόνα της Lamberts BCAA-Branch Chain Amino Acids 180 Κάψουλες

Lamberts BCAA-Branch Chain Amino Acids 180 Κάψουλες

Το προϊόν αυτό παρέχει τρία απαραίτητα αμινοξέα, την λευκίνη, την ισολευκίνη και την βαλίνη, συνδυαζόμενα σε ποσοστό 2:1:1 που εκτιμάται ότι αποτελεί την βέλτιστη αναλογία για αυτά τα τρία αμινοξέα.

€43,69 €29,71
Quick View
-33%
Εικόνα της Solgar Formula B-Complex "100" 100 Φυτικές Κάψουλες

Solgar Formula B-Complex "100" 100 Φυτικές Κάψουλες

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β είναι απαραίτητα διατροφικά στοιχεία για την απελευθέρωση της ενέργειας από τις τροφές, την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και την υγιή κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των ματιών.

€41,95 €27,99