€39,09 €28,53 €28,53

Enzymedica Candidase 42 Κάψουλες

Το προιόν Candidase περιέχει την μεγαλύτερη ποσότητα από το ένζυμο κυτταρινάση, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλο προϊόν της Enzymedica.
ID Προϊόντος: 5585
Κωδικός προϊόντος: 0670480201404
Χρόνος παράδοσης: Άμεσα διαθέσιμο
Βοήθεια για τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210 96 00 276

H Candida albicans είναι ένας μύκητας τύπου μαγιάς,  που φυσιολογικά ζει σε αρμονία στο σώμα μας. Συνήθως τη συναντάμε στο έντερο, στα γεννητικά όργανα, στο στόμα και στο λαιμό. Σε περίπτωση διαταραχής της ισορροπίας επέρχεται η μόλυνση, που είναι γνωστή σαν καντιντίαση και ο μύκητας ταξιδεύει σε όλα τα μέρη του σώματος διαμέσου του κυκλοφορικού.

Επηρεάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες. Η εμφάνιση της στο στόμα ονομάζεται άφθα, στον κόλπο κολπίτης, κ.λ.π.

Συμπτώματα: Εμφάνιση νέων αλλεργιών σε τρόφιμα, κόπωση, ελλειπής πέψη, αέρια, καύσος στο στομάχι, σφοδρή επιθυμία για σάκχαρη, οξυθυμία, συχνοί πονοκέφαλοι, ασθενής μνήμη, αίσθημα θολότητος, ζάλη, σκοτοδίνη, επαναλαμβανόμενη κατάθλιψη, συχνές κολπικές μολύνσεις, καταμήνιες δυσκολίες, προστατίτιδα, μολύνσεις της ουρικής οδού, αλλεργικό συνάχι, καταρροή, τακτικός βήχας, εύκολη προσβολή από ιώσεις, πονόλαιμος, μυκητιάσεις ποδιών, εξανθήματα στο δέρμα, ψωρίαση, συμπτώματα που ομοιάζουν της αρθρίτιδας, κρύα άκρα.

Τα ένζυμα μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό τον υπερβολικό πολλαπλασιασμό της Candida.

Ας δούμε γιατί:

Οι ασθενείς που εμφανίζουν πρόβλημα με την Candida εμφανίζουν μεγάλα ποσά άπεπτης ίνας στο παχύ έντερο. Πιστεύεται ότι η βλέννα που παράγει το σώμα μας εξαιτίας της δυσκολίας πέψης της ίνας (κυτταρίνη), μπορεί να προστατεύει  την Candida από τους φυσικούς μηχανισμούς ελέγχου της Candida που διαθέτει το σώμα. Η κυτταρινάση είναι το ένζυμο που διασπά την κυτταρίνη. Είναι επίσης το μόνο ένζυμο που το σώμα μας δεν παράγει. Η κυτταρινάση διασπά την κυτταρίνη, έτσι μειώνεται και η βλέννη που προστατεύει τη Candida και το σώμα με τους μηχανισμούς που διαθέτει αποκαθιστά την ισορροπία.

Οι μύκητες (όπως η Candida) είναι μια ομάδα οργανισμών που παλαιότερα τους θεωρούσαν φυτά που δεν έχουν χλωροφύλλη. Μπορούν να βρίσκονται είτε μόνοι τους, είτε σαν ομάδες, απαρτίζονται ένα πολυκυτταρικό σώμα που λέγεται μυκήλιο και το οποίο αποτελείται από νημάτια που λέγονται υφές. Το κέλυφος περιέχει ένα συστατικό που ονομάζεται χιτίνη. Η χιτίνη είναι ένας πολυσακχαρίτης (υδατάνθρακας) που δομικά ομοιάζει με την κυτταρίνη. Γι΄αυτό και η κυτταρινάση μπορεί και καταστρέφει αυτό το περίβλημα χιτίνης.
 Το εσωτερικό του περιβλήματος είναι κυρίως πρωτεϊνη. Το ένζυμο πρωτεάση έχει την ικανότητα να υδρολύει (πέπτει) τις πρωτεϊνες. Η πρωτεάση χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο για να διαλύει το μύκητα και να αποτρέπει την ανάπτυξη του.

Το προϊόν δεν πρέπει να λαμβάνεται μαζί με οποιοδήποτε σκεύασμα βραδείας αποδέσμευσης (timed release medications) που χρησιμοποιεί την κυτταρίνη ως συστατικό του μηχανισμού βραδείας αποδέσμευσης.

Συνιστώμενη χρήση:
Για μέτρια συμπτώματα μυκητίασης από Candida να λαμβάνετε 2 κάψουλες 3 φορές την ημέρα τουλάχιστον 1 ώρα πρίν ή 2 ώρες μετά το γεύμα για 7 ημέρες.
Για συντήρηση 2 κάψουλες πριν τη βραδυνή κατάκλιση.
Για έντονα συμπτώματα να λαμβάνετε 2 κάψουλες 3 φορές την ημέρα τουλάχιστον 1/2 ώρα πριν ή 2 ώρες μετά το γεύμα για 14 ημέρες. Σε πολύ έντονες καταστάσεις , μπορείτε να επιμηκύνετε το χρόνο (περισσότερες από 14 ημέρες).
Για βέλτιστα αποτελέσματα 1 κάψουλα Virastop μπορεί να λαμβάνεται μαζί με κάθε μια δόση Candidase.

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Quick View
-4%
Εικόνα της Rottapharm Armolipid 20 Ταμπλέτες

Rottapharm Armolipid 20 Ταμπλέτες

Σύνθεση που Αυξάνει τα Επίπεδα της Καλής & μειώνει τα Επίπεδα της Κακής Χοληστερόλης & προστατεύει τα Αγγεία από την Οξείδωση.

€15,07 €14,46
Quick View
-30%
Εικόνα της Himalaya V-gel 30gr

Himalaya V-gel 30gr

Πρόληψη και μη επανεμφάνιση μητρικών-κολπικών μολύνσεων.

€12,72 €8,91
Quick View
-7%
Εικόνα της Bio Planete Λινέλαιο Ξεπικρισμένο, ΒΙΟ 250ml

Bio Planete Λινέλαιο Ξεπικρισμένο, ΒΙΟ 250ml

Το λάδι του λιναρόσπορου προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη των σπόρων του λιναριού και ανήκει στην κατηγορία τροφίμων που είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, ιδιαίτερα άλφα-λινολενικό οξύ (ωμέγα 3) και το λινελαϊκό οξύ (ωμέγα 6).

€7,51 €6,99