€45,67 €43,39 €43,39

Ρόφημα Αποκατάστασης GU Recovery Drink - Γεύση Βανίλια Κρέμα 735gr

GU Recovery Drink™ - Ρόφημα Αποκατάστασης με Πρωτεΐνη και Υδατάνθρακες με εξαιρετικής ποιότητας συστατικά που μεγιστοποιούν το αποτέλεσμα.
ID Προϊόντος: 13132
Κωδικός προϊόντος: 0769493100757
Χρόνος παράδοσης: 3-5 ημέρες
Βοήθεια για τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210 96 00 276

GU Recovery Drink™ - Ρόφημα Αποκατάστασης με Πρωτεΐνη και Υδατάνθρακες με εξαιρετικής ποιότητας συστατικά που μεγιστοποιούν το αποτέλεσμα. Το ρόφημα αποκατάστασής της GU Recovery Drink™ προσφέρει ανά δόση 4200mg αμινοξέα (L-Glutamine 2800mg και L-Arginine 1400mg), 8 γραμμάρια πρωτεΐνης, 52 γραμμάρια υδατάνθρακα, 130% Bιταμίνη C, 150% BιταμίνηE, 250 θερμίδες και καθόλου λίπη. Είναι το απόλυτο ποτό για μετά την προπόνησή σας. Θα το λατρέψετε!

> Καλύτερης Ποιότητας Συστατικά = Καλύτερη Απόδοση: Τα κορυφαίας ποιότητας συστατικά που εμπεριέχονται στο ρόφημα αποκατάστασης της GU Recovery Drink™ σάς βοηθάνε να αναπληρώσετε αμέσως τις ενεργειακές σας αποθήκες και να ξανακτίσετε τους μυς σας μετά από μια έντονη προσπάθεια ή αγώνα. Σίγουρα θα αντιληφθείτε τη διαφορά στο σώμα σας με το ρόφημα αποκατάστασης GU Recovery Drink™, όπως επίσης θα δείτε και σημαντική διαφορά όταν μας συγκρίνετε με τον ανταγωνισμό.

> Πρωτεΐνη: Το ρόφημα αποκατάστασης GU Recovery Drink™ βασίζεται σε απομονωμένα στοιχεία υψηλής ποιότητας ορού γάλακτος -- όχι φθηνά συμπυκνώματα ορού γάλακτος – για να δημιουργήσει ένα κορυφαίας ποιότητας και αποτελεσματικότητας προϊόν.

> Αμινοξέα: Η Αργινίνη και η Γλουταμίνη βοηθούν σημαντικά την αποκατάστασή σας, μετριάζοντας τις επιπτώσεις που έχουν επάνω στο σώμα σας οι έντονες προπονήσεις. Ταυτόχρονα, ενισχύουν και υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα διατηρώντας το υγιές και δυνατό.

> Υδατάνθρακες: Το ρόφημα αποκατάστασης GU Recovery Drink™ περιέχει απλούς και σύνθετους υδατάνθρακες σε μεγάλες ποσότητες και σε ιδανική αναλογία, προσφέροντάς σας άμεση και μέγιστη αποκατάσταση. Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορείτε να ξαναπροπονηθείτε την ίδια ή την επόμενη ημέρα σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

> Βιταμίνες: Περισσότερο από το 100% της Σ.Η.Π. (Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης) των βιταμινών C & E στη δόση. Οι ελεύθερες ρίζες μάς μισούν!

> Γεύση: Δεν χρειάζεται να πούμε ότι η γεύση είναι κάτι υποκειμενικό. Παρόλ’ αυτά, τα ροφήματα αποκατάστασης δεν φημίζονται για την ωραία τους γεύση και οι περισσότεροι αθλητές τα καταναλώνουν διότι απλά αναγνωρίζουν τον σημαντικό τους ρόλο. Αυτό μέχρι σήμερα. Πλέον, μπορείτε να πείτε αντίο σε γεύσεις που τις χαρακτηρίζατε σαν λιγοτικές, στεγνές, αλατισμένες, κοκκώδεις και ωχρές, που πολλές φορές έδιναν στη γλώσσα σας υφή κιμωλίας (chalky taste). Το ρόφημα αποκατάστασης GU Recovery Drink™ επανιδρύει την κατηγορία, εξελίσοντας και μετατρέποντας αυτό το σημαντικό για μετά την προπόνηση ρόφημα σε μια γευστική εμπειρία που θα την αναζητάτε καθημερινά.

> Οδηγίες Χρήσεως: Μετά το τέλος της προπόνησής σας, γεμίστε το παγούρι σας με 3 μεζούρες (scoops) GU Recovery Drink™ σε 400-600ml νερό και ανακατέψτε δυνάτα για 20 δευτερόλεπτα. Προσθέστε αν θέλετε επιπλέον νερό ή παγάκια. To GU Recovery Drink™ θα σας βοηθήσει να αναπληρώσετε τα χαμένα συστατικά και να ξαναγεμίσετε τις ενεργειακές σας αποθήκες. Είναι πολύ σημαντικό να καταναλώσετε το GU Recovery Drink™ στα πρώτα 20-30’ μετά την ολοκλήρωση της άσκησης ή του αγώνα (γνωστό ως “ευκαιριακό παράθυρο”), όπου οι μυς είναι πιό δεκτικοί στα συστατικά και μπορείτε να επιτύχετε μέγιστη αποκατάσταση. Απολαύστε το!

FAQ

Τι είδους πρωτεΐνη περιέχει το GU Recovery Drink™;

Η πρωτεΐνη στο Recovery Brew είναι Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος. Προέρχεται από το γάλα και είναι πιό αγνή και πιό καθαρή από άλλες μορφές πρωτεΐνης (καθαρότητα πρωτεΐνης περίπου 90%). Έχει επίσης την υψηλότερη Βιολογική Αξία (BV), που είναι μια μέτρηση που δείχνει πόσο αποτελεσματικά μπορεί η πρωτεΐνη να μετατραπεί σε μυϊκό ιστό, αφότου έχει απορροφηθεί από το γαστροεντερικό σύστημα.

Πότε πρέπει να καταναλώνω το GU Recovery Drink™;

Συστήνουμε να το καταναλώνετε όσο το δυνατόν πιό γρήγορα μετά το τέλος της προπόνησης σας. Ιδανικά μέσα στα πρώτα 20-30 λεπτά μετά την προπόνηση, αλλά μπορείτε να το πιείτε και μέσα στις 3 πρώτες ώρες.

Μπορώ να αναμίξω το GU Recovery Drink™ με γάλα αντί με νερό;

Nαι, μπορείτε να αναμίξετε και να πιείτε το GU Recovery Drink™ με γάλα. Ο συνδυασμός του γάλατος με το GU Recovery Drink™ θα σας δώσει λίγη επιπλέον ποσότητα υδατάνθρακα και πρωτεΐνης.

Είναι το GU Recovery Drink™ καθαρό από απαγορευμένες ουσίες;

Ναι. Όλα τα προϊόντα GU είναι εγκεκριμένα από την WADA και δεν περιέχουν καμία απαγορευμένη ουσία. Επίσης, έχουν τεσταριστεί από την Informed Choice. Αν θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε το site της Informed Choice για περισσότερες πληροφορίες:http://www.informed-choice.org

Γιατί χρειάζομαι ρόφημα αποκατάστασης;

To GU Recovery Drink™ είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους αθλητές, γιατί ο συνδυασμός υδατανθράκων και πρωτεΐνης βοηθάει στην μείωση του καταβολισμού που επέρχεται μετά την άσκηση και επιταχύνει την διαδικασία αποκατάστασης που απαιτείται για την επόμενη προπόνηση.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το GU Recovery Drink™ κατά την άσκηση;

Το GU Recovery Drink™ έχει σχεδιαστεί για μετά την άσκηση. Παρόλ’ αυτά, αρκετοί αθλητές το χρησιμοποιούν στην διάρκεια μεγάλων αγώνων με επιτυχία. Είναι φτιαγμένο ειδικά για αθλήματα αντοχής και προσφέρει κυρίως υδατάνθρακες, μαζί όμως με πρωτεΐνη ορού γάλακτος που είναι εύκολα αφομιώσιμη σε σύγκριση με άλλες πρωτεΐνες. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως η περιεκτικότητα του σε θερμίδες είναι μεγαλύτερη (250 θερμίδες ανά δόση σε 300ml νερό) και αυτό μπορεί να επιβαρύνει το στομάχι σας. Σας συστήνουμε να το δοκιμάσετε στην προπόνηση πριν το χρησιμοποιήσετε σε κάποιον αγώνα σας.

Γιατί το GU Recovery Drink™ περιέχει Αργινίνη;

Η Αργινίνη είναι ένα θεωρητικά βασικό αμινοξύ, που σημαίνει πως όταν καταναλωθεί δεν απαιτεί την χρήση ενός άλλου βασικού αμινοξέως για την σύνθεση της. Η Αργινίνη είναι γλυκογεννετική, δηλαδή μπορεί να μετατραπεί σε γλυκόζη. Μπορεί επίσης να διασπαστεί με διάφορες μεταβολικές διαδικασίες και να δώσει ενέργεια στον οργανισμό. Επιπλέον έχει αποδειχθεί πως βοηθάει το σώμα να εκκρίνει αυξητική ορμόνη, η οποία με την σειρά της αυξάνει τον μυϊκό όγκο, διευκολύνει την λιποδιάλυση, βοηθάει στην σύνθεση πρωτεΐνης, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, και προάγει την γλυκογέννεση.

Γιατί το προϊόν περιέχει Γλουταμίνη;

Όπως η Αργινίνη, έτσι και η Γλουταμίνη είναι ένα θεωρητικά βασικό αμινοξύ, που σημαίνει πως όταν καταναλωθεί δεν απαιτεί την χρήση ενός άλλου βασικού αμινοξέως για την σύνθεση της. Κατά την διάρκεια μεγάλης διάρκειας αερόβιων και αναερόβιων προπονήσεων, το ανοσοποιητικό σας σύστημα καταβάλεται και αποδυναμώνεται. Η κατανάλωση Γλουταμίνης βοηθάει το ανοσοποιητικό σας να διατηρηθεί υγιές και θωρακίζει τον οργανισμό, μειώνοντας τα αποτελέσματα που προέρχονται από την υπερπροπόνηση.

Γενικά τα ροφήματα αποκατάστασης με πρωτεΐνη διαλύονται δύσκολα. Συμβαίνει αυτό και με το GU Recovery Drink™;

Όχι! Το GU Recovery Drink™ είναι σχεδιασμένο έτσι και περιέχει τέτοιας κορυφαίας ποιότητας συστατικά (κυρίως πρωτεΐνη και υδατάνθρακα) που διαλύεται εύκολα στο νερό ή στο γάλα, και δεν σβολιάζει όπως άλλα αντίστοιχα προϊόντα.

Συστατικά

Φρουκτόζη, Μαλτοδεξτρίνη (Πολυμερή Γλυκόζης), Άπαχο Γάλα σε Σκόνη, Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος (περιέχει Λεκιθίνη Σόγιας), Σκόνη Κακάο, Γλουταμίνη, Φυσικές Γεύσεις, Αργινίνη, Αλάτι Θαλάσσης, Βιταμίνη C (Ασκορβικό Οξύ), Βιταμίνη Ε (Φυσική D-Άλφα Τοκοφερόλη).

Caffeine OXI
Post -Exercise NAI
High Preotein NAI

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης

Quick View
-10%
Εικόνα της Ενεργειακό gel GU - Γεύση Aλατισμένη Καραμέλα (Salted Caramel) - καφεΐνη 20mg, Elevated Electrolytes 32gr

Ενεργειακό gel GU - Γεύση Aλατισμένη Καραμέλα (Salted Caramel) - καφεΐνη 20mg, Elevated Electrolytes 32gr

Το Ενεργειακό Gel δίνει στους αθλητές τη δυνατότητα να έχουν υψηλές επιδόσεις σε οποιοδήποτε σπορ.

€1,98 €1,79
Quick View
-8%
Εικόνα της Ενεργειακό gel GU - Γεύση Φράουλα-Μπανάνα (Strawberry-Banana) - χωρίς καφεΐνη 32gr

Ενεργειακό gel GU - Γεύση Φράουλα-Μπανάνα (Strawberry-Banana) - χωρίς καφεΐνη 32gr

Το Ενεργειακό Gel δίνει στους αθλητές τη δυνατότητα να έχουν υψηλές επιδόσεις σε οποιοδήποτε σπορ.

€1,98 €1,82
Quick View
-10%
Εικόνα της Ενεργειακό gel GU - Γεύση Καραμέλα Καφές Μακιάτο (Caramel Macchiato) - καφεΐνη 40mg 32gr

Ενεργειακό gel GU - Γεύση Καραμέλα Καφές Μακιάτο (Caramel Macchiato) - καφεΐνη 40mg 32gr

Το Ενεργειακό Gel δίνει στους αθλητές τη δυνατότητα να έχουν υψηλές επιδόσεις σε οποιοδήποτε σπορ.

€1,98 €1,79